Kış Aylarında Kediler için Mama Tavsiyesi

17-11-2023 23:34
Kış Aylarında Kediler için Mama Tavsiyesi

Kış Aylarında Kediler İçin Mama Tavsiyesi

Kış aylarında, kedilerin beslenme ihtiyaçları değişir. Kedilerin vücut ısısı düşmeye başlar ve daha fazla kaloriye ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, kış aylarında kedilerin beslenmesine dikkat etmek önemlidir.

Kış aylarında kedilere verilecek mamalar arasından bazı tavsiyeler

WHİSKAS SIĞIR ETLİ KEDİ 14 KG

Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 Kg


Yüksek kaliteli protein içeriği: Protein, kedilerin kas ve organlarının sağlıklı bir şekilde çalışması için gereklidir. Kış aylarında, kedilerin protein ihtiyacı daha da artar. Bu nedenle, kış aylarında kedilere verilecek mamada yüksek kaliteli protein içeriği olmalıdır.

Yüksek kaliteli yağ içeriği: Yağ, kedilerin enerji ihtiyacını karşılar. Kış aylarında, kedilerin enerji ihtiyacı artar. Bu nedenle, kış aylarında kedilere verilecek mamada yüksek kaliteli yağ içeriği olmalıdır.

Kış aylarında kedilere verilecek mama miktarı, kedinin yaşına, aktivite seviyesine ve kilosuna göre değişebilir. Kedinizin mama ihtiyacını belirlemek için veteriner hekiminize danışabilirsiniz. Kış aylarında kedilerin beslenmesine dikkat ederek, onların sağlıklı ve mutlu bir şekilde kış aylarını geçirmelerini sağlayabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.